Woningen

Momenteel staan er een aantal bestaande vakantie-woningen te koop op het vlietpark. Daarnaast worden nieuwe recreatiewoningen gerealiseerd.

De prijzen van de nieuwe bungalows beginnen bij 24.950 Euro’s (excl. BTW). Daarvoor krijgt U een hoogwaardige recreatiewoning met een oppervlakte van ongeveer 55 m2. Deze nieuwe woningen zijn vanaf casco binnen geheel volgens eigen wensen in te richten. Dubbel glas, een H-R-ketel en goede isolatie-materialen zorgen ervoor dat u zich ook tijdens koude dagen zeer behaaglijk kunt voelen in uw recreatie-woning. Alle faciliteiten, zoals bad/douche en keuken, zijn naar uw eigen hand te zetten.

De kavels variĆ«ren van 200 m2 tot 460 m2. Alle kavels liggen op de zon en waarborgen privacy. De prijs per m2 is 170 euro. Een kavel van 200 m2 komt daarmee op 34.000 Euro’s, voor een kavel van 460 m2 betaalt u dus 78.200 Euro’s.

Op het park zijn vele woningen al gereed en er bestaat altijd de mogelijkheid een afspraak te maken voor bezichtiging van een van deze vakantiehuizen te maken.