Vereniging van Eigenaren

Het Recreatiepark Vlietpark is gelegen aan de rand van het groene hart in de Oostvlietpolder in Leiden. Het Park bestaat sinds 1967 en was al die tijd tot 1 jan 2011 eigendom van de fam. Laken. Het park telde eind 2010 77 verhuurde percelen met 75 recreatiewoningen en 10 onverhuurde percelen. Op 1 januari 2011 is het park in eigendom overgedragen aan de in september 2010 opgerichte ‘Vereniging Van Eigenaren’ (V.v.E.).

“Het Vlietpark” is dus eigendom van onszelf, de gezamenlijke eigenaars, die ook automatisch lid zijn van de V.v.E. Alle eigenaren hebben veel geld geïnvesteerd in de aankoop van de grond en de recreatiewoning. Een investering waarvoor het nodig is dat het park goed onderhouden en goed beheerd wordt. Als eigenaren zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor de rust, de orde, de uitstraling, het onderhoud, het beheer en de sfeer op ons eigen Recreatiepark Vlietpark.

De onderlinge afspraken tussen de eigenaren voor het beheer van het Vlietpark staan beschreven in de Statuten, het Beleidsplan en het Huishoudelijk Reglement van het Vlietpark.