TOP Recreatiewoning in de Oostvlietpolder te koop

Voor meer foto’s, zie: http://recreatiewoning.wix.com/leiden

Recreatiewoning (2003) in het hartje van de Randstad (Leiden), op het recreatiepark ‘Vlietpark’ met prachtig uitzicht over de weilanden. Het park ligt in de Oostvlietpolder, een blijvend natuurgebied.

Recreatiepark Vlietpark

Het Vlietpark ligt midden in Zuid-Holland naast het grote recreatiegebied ‘Vlietlanden’. Hier kun je heerlijk zwemmen, varen, fietsen en wandelen. De locatie van het Vlietpark is uniek; waarschijnlijk zijn er nog maar weinig plekken te vinden in de Randstad waar je dezelfde rust zult vinden midden in de natuur en toch tegelijkertijd in 10-15 minuten fietsen in het centrum van Leiden bent.

Ontspannen op één terrasje van een van de vele cafés/restaurants, even naar de gezellige markt op woensdag of zaterdag in het centrum, of een bezoek aan een van de musea die de stad rijk is. Binnen 20 minuten ben je met de auto op het strand van Noordwijk of Katwijk en zowel Den Haag, Amsterdam als Rotterdam zijn binnen een half uur of 45 minuten te bereiken.

Vraagprijs: € 99.000,-. (kk)

Gekocht voor € 110.000,- (eigen grond: € 48.000,-; woning: € 62.000,-)

De recreatiewoning ligt op ca 270 vierkante meter eigen grond. De afmetingen van de recreatiewoning zijn 7 x 8 meter. De woonoppervlakte is ca 50 vierkante meter, exclusief de veranda. De woning heeft een grote vliering over de gehele woning. Tuin ligt op het zuiden met uitkijk over de weilanden waarop paarden, koeien en schapen grazen..

Bij het huisje is een eigen parkeerplaats voor de auto. Het recreatiepark is via een elektrisch sierhek te bereiken, te openen door een toegangspas. Het groene park ligt op een ideale plek tov uitvalswegen (A4), recreatiegebied Vlietlanden, centrum van Leiden enz.

U wordt als koper ook automatisch lid van de VVE, u betaalt hiervoor € 375,- per jaar. Er zijn verder geen parkkosten. Permanente bewoning is niet toegestaan, het park is wel het gehele jaar geopend.

Indeling:

– woonkamer (internet aansluiting) met twee openslaande deuren naar veranda

– 2 slaapkamers

– badkamer (douchecabine, badkamermeubel, toilet, wasmachine)

– keuken (koelkast, vaatwasser, magnetron, kookplaat gas)

– aparte ruimte voor de CV-ketel (via buitendeur te bereiken)

– vliering (over het gehele recreatiewoning)

– overdekt terras aan de woonkamer (veranda)

In de kleinere slaapkamer kan een bed/stapelbed geplaatst worden. In de grotere slaapkamer kan een groot tweepersoonsbed staan en dan is er nog voldoende ruimte over voor twee kledingkasten.

In de recreatiewoning ligt laminaat behalve in de badkamer. De badkamer is geheel betegeld (tot aan het plafond). De woning is in 2012 aan de buitenkant door een professionele schilder erg goed en degelijk geschilderd. De recreatiewoning is geheel geïsoleerd, dubbel glas, hardhouten kozijnen, centrale verwarming. De CV-ketel (Intergas) is van juli 2013.

Interesse: Jacques Peters (06-10 90 06 62)

Adresgegevens van Vlietpark
Recreatiewoning nr 12
Vlietweg 66A
2323 LE   LEIDEN